Olemme itse monen vuoden jälkeen päässeet käyttämään kestovaippoja. Varaston perukoille oli jäänyt joitakin itse ommeltuja taskuvaippoja, mutta vaippavarasto on pitänyt rakentaa lähes tulkoon uusiksi. Ajatus oli käyttää päivisin taskuvaippoja, joita on hamstrattu niin kirppareilta kuin puodin valikoimastakin.

Yövaippana meillä on luotettu sisävaippa ja villahousut -yhdistelmään. Esikoisen aikaan testasin yövaipan päällä myös pul-kuoria, mutta kyllä villa hengittävyydessään löi pul-kuoren mennen tullen. Yövaipaksi meille päätyi Hahtuvahullun sisävaippa. Vaippa istuu todella hyvin meidän pulleareitiselle vauvalle ja voin kuvitella, että reisikuminauhan ansiosta vaippa on istuva myös hoikemmille lapsille. Yötä varten olen pujottanut yhden bambuharson täyttöaukosta vaipan sisään ja paketin päälle villahousut.

All-in-oneista itselläni ei vanhempien lasten kanssa ole kokemuksia. Meille päätyi testiin uusittu bumGeniuksen AIO. Vaipassa on kaksi molemmista päistään kiinni ommeltua luomupuuvillaista imua. Vaippa vaikutti imukyvyltään melko vähäiselle, mutta ennakkoluuloistani huolimatta bumGeniuksen osaamiseen on uskottava. AIO istuu todella hyvin, säätövaraa nepilliseksi vaipaksi on paljon ja vaippa on hyvin imukykyinen. Ainoa miinus tulee hitusen pitkästä kuivumisajasta tai sitten vaippa pitäisi asetella meikäläisen tunnollisemmin narulle kuivamaan.

Meidän käyttökokemusten perusteella suosittelen siis lämpimästi molempia yllä mainittuja vaippoja eikä ne bumGeniuksen taskuvaipat ole pettäneet tälläkään kertaa.