Oletko kuullut kantovälinelainaamosta? Se on oiva tapa testata uutta kantovälinettä rauhassa, jos mietit ergonomisen kantovälineen hankintaa. Kantajat ovat erilaisia, joten yksi reppu istuu yhdelle ja toinen toiselle. Tällöin on hyvä päästä testaamaan kantovälinettä rauhassa ja tunnustella, miltä se tuntuu pidempiaikaisessa käytössä. Kantovälineen voit vuokrata myös lomamatkaa tai esimerkiksi vaellusta varten. Kun lapsi ei jaksa kävellä pitkiä matkoja, vaan tarvitsee välillä lepoa, on hänet helppo ottaa vähäksi aikaa reppuselkään.

Vauvauvan kantovälinelainaamo toimii puodin tiloissa ja vuokrattavana on niin kantoliinoja kuin -reppuja. Kesää kohti mentäessä etenkin kantoreput ovat paljon vuokralla, joten jos tarvitset kantovälinettä vuokralle jollekin tietylle aikavälille, niin kannattaa olla yhteydessä hyvissä ajoin ja varata toivomasi vuokra-aika. Viime kesäisten kokemusten perusteella reput olivat koko kesän vuokralla, vaikka reppujen määrää lisättiin kesken kesän.

Kuinka kantovälinelainaamo toimii? Lainaussopimus tehdään viikoksi kerrallaan ja viikkovuokra 5 € maksetaan vuokrauksen yhteydessä. Vuokran lisäksi maksetaan 20 € pantti käteisellä. Pantti palautetaan asiakkaalle hänen palauttaessaan repun sovittuna aikana ja sovitussa kunnossa. Jos kantovälineestä ei ole varauksia, voi vuokraa halutessaan jatkaa aina viikoksi kerrallaan.

Kantovälineen käyttö opastetaan lainauksen yhteydessä ja meiltä saat koulutetun kantoliinaohjaajan opastuksen ja vinkit kantovälineen käyttöön. Lisää vuokrauksesta voit lukea täältä tai ottaa yhteyttä puodille.